Silminnäkijät kuvailevat Manchesterin räjähdystä: pelkoa ja paniikkia

Manchester Arenalla räjähdysten aikaan paikalla olleet silminnäkijät kuvailevat, kuinka räjähdykset aiheuttivat paniikin konserttisalissa.

– Kuulin voimakkaan räjähdyksen, kuin pommi olisi räjähtänyt. Räjähdys sai ihmiset paniikkiin, ja me kaikki yritimmi paeta konserttisalista, Majid Khan kuvailee tilannetta.

– Pakenevat ihmiset huusivat ja kirkuivat. Lattialla oli takkeja ja matkapuhelimia. Ihmiset vain pudottivat tavaransa, kertoo Robart Tempkin Britannian yleisradioyhtiön BBC:n haastattelussa.

Viranomaiset eivät ole vielä vahvistaneet, missä päin konserttisalia räjähdys tarkkaan ottaen tapahtui. Silminnäkijöiden kertumusten perusteella vaikuttaa siltä, että räjähdys ei tapahtunut itse konserttisalissa, vaan lähellä salin uloskäyntiä.

– Olimme juuri poistumassa konsertista ja olimme ovilla, kun räjähdys tapahtui. Se oli valtava, sanoo Catherine Macfarlane.

Gary Walker odotti vaimonsa kanssa tytärtään konsertista, kun räjähdys tapahtui.

– Kuulimme, kun konsertin viimeinen kappale alkoi. Sitten näimme valtavan välähdyksen, kuulimme räjähdyksen ja näimme paljon savua, Walker kertoo BBC:n Radio 5:n haastattelussa.

Mahdolliseen pommi-iskuun viittaa se, että Walker ja hänen vaimonsa saivat räjähdyksestä sirpaleita kehoihinsa. Walker sai sirpaleita jalkaansa ja hänen vaimonsa vatsaan.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and