SK: Jussi Halla-aholla avioliiton ulkopuolinen lapsi – “Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä”

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivällä Jussi Halla-aholla on avioliiton ulkopuolella syntynyt taaperoikäinen lapsi helsinkiläisen naisen kanssa, uutisoi Suomen Kuvalehti.

Halla-aho on itse vahvistanut asian Facebook-sivuillaan. Hänen mukaansa "asia on ollut pitkään niiden tiedossa, joiden tarvitsee tietää".

– Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, joita en saa tekemättömäksi. Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu, ja elänyt seurausten kanssa parhaan taitoni mukaan. Olen tunnustanut kyseisen lapsen ja huolehtinut muista asiaan kuuluvista velvoitteista, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Halla-ahon mielestä "moraaliselta kannalta tapahtuneessa ei ole mitään selittelemistä eikä puolustelemista". Hän jatkaa toteamalla, että "asian tulo julkisuuteen on kiusallisinta niille, jotka ovat tilanteeseen syyttömiä".

– Näistä ja toisen osapuolen olosuhteisiin liittyvistä syistä olen päättänyt olla ruokkimatta aiheen julkista puintia, enkä kommentoi asiaa tämän enempää, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

Europarlamentaarikkona työskentelevällä Halla-aholla on neljä lasta vaimonsa kanssa.

Paljon melua Twitterissä

Uutinen Halla-ahon aviottomasta lapsesta aiheutti Suomen Kuvalehden jutun julkaisun jälkeen väittelyä Twitterissä.

Iltalehden politiikan toimittaja Tommi Parkkonen tviittasi saaneensa samasta asiasta vinkin "Timo Soinilta / Sampo Terholta".

Sampo Terho kiisti vinkanneensa asiasta ja vaati Parkkoselta välitöntä oikaisua.

Parkkonen myönsikin kommentoineensa uutista turhan suorasukaisesti. Hän korjasi, että Soini ja Terho eivät ole suoraan asiasta vinkanneet.

Halla-aho ja Terho kisaavat Leena Meren ja Veera Ruohon kanssa perussuomalaisten puheenjohtajuudesta kesäkuun alussa pidettävässä puoluekokouksessa.

Jussi Halla-aho ja Sampo Terho ovat vieraina illan A-Studiossa Ylen TV1:ssä 21.05.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and